COMUNICAT DRUSAL

In urma adresei nr. 22636/2370/643/04/10/2022 primita de la CJMM, in care ni s-a comunicat ca avem acceptul de depozitare a 1000 to de deșeuri municipale pe luna începând cu data de 06.10.2022 si pana la data de 31.12.2022, din partea CJ Bistrița,  am luat legătura cu, operatorul depozitului conform din cadrul CMID Tărpiu, si le-am solicitat informațiile necesare pentru începerea colaborării in vederea depozitarii deșeurilor colectate de pa raza UAT-urilor situate in zona 1 a județului Maramureș.

Cu toate ca telefonic ni s-a comunicat ca vom primi informațiile cerute in cursul zilei de astăzi, la acest moment nu avem un contract semnat  si deci încă nu avem condițiile legale îndeplinite pentru desfășurarea activității, va informam ca totuși începând de azi 05.10.2022 reluam activitatea de colectare si prelucrare a deșeurilor după programul zilnic deja stabilit, pe toata suprafața celor 31 de UAT-uri de pe raza zonei 1 a jud. Maramureș.

Ținând cont de cantitatea de aprox. 4000 de to de deșeuri municipale pe care trebuie sa o depozitam lunar, așteptam acceptul pentru suplimentarea capacitații de depozitare cu încă 3000 to/luna.

SC Drusal SA

2 Comments

  1. zoicas cristian

    deci ati reinceput colectarea deseurilor la baia mare 😕

  2. Mandrusca Maria

    Vreți ca cetățenii Baia Mare să facă selectarea selectivă a deșeurilor dar nu au cum din moment ce lipsesc cu desăvârșire etichetele de pe tomberoane.Unde să arunci plasticul sau cartoanele dacă tomberoanele sunt la fel.Eu chiar sunt o persoană care tine la natură dar voi lăsați de dorit.Sper să luați în serios această sesizare. Vă mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *