Societatea comercială DRUSAL SA este o companie care activează în sectorul de management și reciclare a deșeurilor. Compania a fost înființată în anul 1995, acesta fiind punctul de plecare al graficului ascendent descris de evoluția acesteia până la momentul actual.
       Pentru noi, întotdeauna, cea mai importanta resursă a fost resursa umană, urmărind constant creșterea performanței individuale și organizaționale și menținerea unui mediu deschis de comunicare, fapt care ne permite în prezent, alături de experiența cumulată, să oferim clienților noștri servicii de înaltă calitate la standarde internaționale. Ceea ce ne recomandă ca prestatori de servicii sunt valorile și principiile organizaționale, dar și atenția pentru detalii și feedback-ul pozitiv primit de-a lungul existenței companiei. 

Despre noi

Împreună pentru un oraș curat!

DRUSAL SA a fost infiintata in anul 1995, avand in prezent peste 25 de ani de existenta. De-a lungul existentei, compania a avut modificari ale obiectului de activitate, insa managementul deseurilor a fost mereu unul dintre ele, in prezent fiind activitatea principala a companiei, iar ceea ce ne defineste in relatiile cu partenerii si colaboratorii nostri sunt valorile organizationale.

Pentru noi, intotdeauna, cea mai importanta resursa a fost resursa umana, urmarind constant cresterea performantei individuale si organizationale si mentinerea unui mediu deschis de comunicare, fapt care ne permite in prezent, alaturi de experienta cumulata, sa oferim clientilor nostri servicii de inalta calitate la standarde internationale. Ceea ce ne recomanda ca prestatori de servicii sunt valorile si principiile organizationale, dar si atentia pentru detalii si feedback-ul pozitiv primit de-a lungul existentei companiei.

 

valorile organizationale

Calitate

Respect

Integritate

Profesionalism

Echitate

SCURT ISTORIC

In randurile de mai jos, va sunt prezentate punctele cheie in evolutia companiei:

 • 1995   – Infiintarea societatii;
 • 1996   – Transformarea in societate cu capital mixt. Activitati principale: salubritate stradala, menajera, constructie drumuri, deszapezire, siguranta circulatiei;
 • 2002  – Operator depozit deseuri Satu Nou de Sus;
 • 2004  – Implementarea Sistemului de Management Integrat;
 • 2007  – Finalizarea implementarii sistemului integrat de management conform ISO 9001 , ISO 14001 si OH SAS 18001
 • 2010  – Separarea DRUSAL si DRUSAL Construct
 • 2011   – Schimbarea managementului general si a politicii de dezvoltare a companiei

strategie

Obiectivul general al SC DRUSAL SA este de a “satisface cerintele clientilor prin implementarea, certificarea, mentinerea si imbunatatirea continua a Sistemului de Management Integrat – Calitate, Mediu, Securitate si Sanatate Ocupationala, conform cu cerintele standardelor SR EN ISO 9001:2008, SR EN ISO 14001:2005 si SR OHSAS 18001:2008. ” Pentru atingerea obiectivului general, ne-am propus sa ne desfasuram activitatea ghidati de 6 linii de actiune:

 1. Sistematizarea satisfacerii cerintelor clientilor si aplicarea principiului transparentei;
 2. Mentinerea si imbunatatirea continua a Sistemului de Management Integrat
 3. Prevenirea poluarii mediului prin monitorizare si masurare a performantelor de mediu
 4. Mentinerea unui control adecvat al riscurilor la locul de munca
 5. Prevenirea accidentelor si imbolnavirilor profesionale
 6. Promovarea unei culturi organizationale bazate pe echitate si egalitate in drepturi, indiferent de sex, religie, nationalitate etc.

OBIECTIVE

Pe langa obiectivele strategice, pentru a ne asigura de imbunatatirea continua a calitatii serviciilor oferite si de cresterea gradului de satisfacetie al clientilor nostri, ne-am formulat si cateva obiective operationale:

 1. Implicarea activa in actiuni de responsabilitate sociala corporativa
 2. Cresterea eficientei serviciilor oferite
 3. Colectarea selectiva a deseurilor reciclabile
 4. Scaderea costurilor
 5. Protectia mediului inconjurator
 6. Implicarea activa in educarea populatiei cu privire la curatenia orasului.

zone operare

Galerie

Contact

ADRESa

Sediu Social: Calea Manstur, nr. 2-6, Cluj-Napoca, Cluj, 400372

Punct de lucru: Bd. Unirii Nr. 16/4 Baia Mare, Maramures, 430232

telefon

Telefon: 0262-223004

Fax: 0262-220 840

INFORMAȚII

CUI: 7233879

J12/4794/2022

e-mail

E-mail: office@drusal.ro