DEZVOLTARE DURABILĂ

    Suntem constienti de faptul ca unul din efectele generate de serviciile noastre este reprezentat de minimizarea impactului deseurilor asupra mediului inconjurator, insa, cu toate acestea, fiind o companie matura, ne-am propus sa minimizam impactul si mai mult, prin integrarea conceptului de dezvoltare durabila in politica de dezvoltare a companiei. Astfel, ne-am propus sa ne desfasuram activitatea din prezent, fara a afecta viitorul si in acest sens, avem implementat un Sistem de Management Integrat si folosim o politica de achizitii orientata inspre reducerea impactului utilizarii bunurilor achizitionate asupra mediului.

Utilizarea unui Sistem de Management Integrat, conform normelor ISO 9001, ISO 14001 si OH SAS 18001, ne permite sa generam o mai mare valoare adaugata organizatiei si calitatii serviciilor pe care aceasta le ofera. Utilizarea unui astfel de sistem prezinta 4 avantaje majore:

  1. Scade spatiul alocat erorilor, ceea ce duce la cresterea eficientei si eficatitatii sistemului;
  2. Numarul de neconformitati scade, iar timpul necesar solutionarii acestora tinde spre zero, ceea ce da o garantie a calitatii proceselor;
  3. Se optimizeaza alocarea resurselor umane si financiare, ceea ce permite un control mai bun al costurilor si practicarea de preturi competitionale pentru servicii;
  4. Indeplinirea unei cerinte dintr-un standard depinde direct de indeplinirea cerintelor conexe din celelate standarde, ceea ce ofera siguranta protectiei mediului in derularea tuturor proceselor companiei.

Dupa cum am precizat si anterior, cu toate ca prin efectele generate de serviciile noastre, contribuim la conservarea mediului, ne-am dorit sa ducem lucrurile cu un pas mai departe.

Astfel, in ce priveste politica de achizitii, ne-am propus sa introducem in parametri de decizie un indicator care face referire la impactul bunului ce urmeaza a fi achizitionat asupra mediului, impact rezultat atat din procesul de fabricatie cat si din utilizare.

Contact

ADRESa

Sediu Social: Calea Manstur, nr. 2-6, Cluj-Napoca, Cluj, 400372

Punct de lucru: Bd. Unirii Nr. 16/4 Baia Mare, Maramures, 430232

telefon

Telefon: 0262-223004

Fax: 0262-220 840

INFORMAȚII

CUI: 7233879

J12/4794/2022

e-mail

E-mail: office@drusal.ro